THE VERY FIRST BLOG, EVER.

Hallo

Hoe begin je eigenlijk met het schrijven van een eerste blog, zonder de eerste zin 406 keer te moeten herschrijven?  

Helaaas, daar weet ik het antwoord (zeer zeker) niet op. Want de afgelopen drie dagen stonden in het teken van de eerste blog schrijven (echt). Maar, waar ik dan wel het antwoord op weet, dat zijn de echte levensvragen zoals onderstaande. 

Waar koop ik nou die perfecte jeans, hoog in de taille maar wel met de juiste lichte wassing? Arket!

Waar moet ik gaan lunchen als ik op zaterdagochtend bij Gare du Nord in Parijs aankom, nergens gereserveerd heb en vooral geen zin heb om op hakken door Parijs te lopen? Tram 34, en dan uitstappen bij Le Coupole en vooral het chocolade toetje met gekarameliseerde nootjes niet overslaan.

Hoe combineer ik een kanten top? Een kanten top, combineer ik altijd met een item dat niet te bloot en vooral niet te sexy is. Een kanten top straat sexyness uit en in combinatie met een gebreidde trui (&Other stories heeft hele goede) is dat een gouden combi.

Maar, even terug naar die eerste blogzin. Die ontwetendheid van de eerste zin schrijven toch weerhoud mij niet van het beginnen van een blog. Want als er iets is, wat ik het allerliefste doe. Dan is het wel, vanaf de bank onder een dekentje en een thee’tje binnen handbereik een blog te lezen die over van alles gaat maar eigenlijk ook het liefste over niks. Een blog die mij stijladvies geeft, verteld waar de mooiste behang staaltjes te koop zijn en vooral waar de lekkerste haverlatte’s geserveert worden.

Wat ik dan weer niet wil, is ellelange teksten schrijven en vooral niet lezen. Dus, dat voorstelrondje komt next time wel weer! 

 XOXO (grapje) 

Terug naar blog