Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u toch een aankoop willen retourneren dan heeft u vanaf de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen, zeven dagen bedenktijd om uw aankoop te retourneren. 

Als deze bestelling in goede staat bij ons is aangekomen, ontvangt u binnen twee dagen een tegoedbon met het bedrag van de aankoop. 

Let op: We dekken de kosten van het retourneren van je bestelling niet, dus we raden je ten zeerste aan om je pakket met tracking te verzenden en een bewijs van verzending te bewaren. Als het product zoek raakt, is dit niet onze verantwoordelijkheid. 

Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren. Dit geldt ook voor retourzendingen die niet binnen de bepaalde termijn zijn teruggestuurd.

Let op: Sale-items kunnen NIET worden geretourneerd. 

 

Omruilen

Wil je hetzelfde item ruilen voor een andere maat? Geen probleem. Mail even naar  lateliermarit@gmail.com en we gaan meteen aan de slag. We behandelen je omruiling binnen drie werkdagen.