ALGEMENE VOORWAARDEN

L'atelier Marit is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Utrecht onder nummer KvK nummer.: 78277337. L'atelier Marit heeft het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. U stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op een overeenkomst van toepassing zal zijn.

 

Artikel 1 | Algemeen De algemene voorwaarden van L'atelier Marit zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, leveringen en overeenkomsten. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij met u sluiten. Lees de algemene voorwaarden dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@lateliermarit.com.

 

Artikel 2 | Overeenkomst en bestelling 2.1 De overeenkomst tussen L'atelier Marit  en u is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. L'atelier Marit verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is L'atelier Marit de enige eigenaar van de producten. 2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging met de details van uw bestelling. De factuur wordt bij uw bestelling gevoegd. 

 

Artikel 3 | Betalingen

3.1 L'atelier Marit biedt u de beveiligde betalingsmethode: iDeal

3.2 Indien L'atelier Marit per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website en dit een duidelijke vergissing betreft, heeft L'atelier Marit het recht om dit aan te passen. Ook indien u dit artikel al heeft besteld.

3.3. Alle productprijzen op www.lateliermarit.com zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

4.2 Wanneer u per ongeluk een verkeerd afleveradres heeft opgegeven, de verkeerde leveringsoptie heeft gekozen of niet thuis was op het moment dat PostNL een bezorg-poging deed — en daarom extra kosten van toepassing zijn brengt L'atelier Marit deze kosten bij u in rekening.

4.3 L'atelier Marit verzendt uw bestelling zo snel mogelijk na ontvangst van uw betaling. L'atelier Marit streeft er naar dat u uw bestelling binnen de verwachte levertijd (afhankelijk van uw regio) ontvangt. Indien dit om welke reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad, Post NL problemen heeft) laten wij dat u direct weten.

4.4 Tot en met het moment van levering draagt L'atelier Marit de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

 4.5 Houd er rekening mee dat de in 4.3 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk om een claim in te dienen. L'atelier Marit zal echter altijd alles in werk stellen om ervoor te zorgen dat u uw bestelling op tijd ontvangt.

 

Artikel 6 | Ruilen en Retourneren

6.1 We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u toch een aankoop willen retourneren dan heeft u vanaf de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen, zeven dagen bedenktijd om u aankoop terug te sturen. U kunt het pakket (op eigen kosten) via Post NL verzenden. 

Adres gegevens: 

L'atelier Marit, Koestraat 23 6211 HR Maastricht 

Als deze bestelling in goede staat bij ons is aangekomen, ontvangt u binnen twee dagen een tegoedbon met het bedrag van de aankoop. 

6.4 De kosten en verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.

6.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren. Dit geldt ook voor retourzendingen die niet binnen de in artikel 6.1 de bepaalde termijn zijn teruggestuurd.

 6.7 Terugbetalingen vinden plaats via de oorspronkelijke betalingsmethode. L'atelier Marit kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

 

Artikel 7 | Garantie 7.1 Na de zichttermijn van zeven dagen (artikel 5) geeft L'atelier Marit een maand  garantie op de kwaliteit van een product. Indien u niet tevreden bent met de kwaliteit van een product, neem dan contact op via info@lateliermarit.com.

7.2 L'atelier Marit zal een passende oplossing bieden, evenals besluiten welk van de volgende opties wordt gekozen: reparatie, vervanging, restitutie.

 7.3 In het geval van restitutie, vindt de terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 10 werkdagen na ontvangst en controle van de retourzending.

 7.4 Als we het artikel repareren of vervangen, kan dat tot 14 werkdagen duren mits anders gecommuniceerd.

 7.5 De garantie vervalt wanneer er een gebrek is ontstaan als gevolg van of voortvloeit uit onvoorzichtigheid doordat u of iemand anders het product hebben proberen aan te passen of het product anders hebben gebruikt dan waar het voor gemaakt is.

 

Artikel 8 | Copyright Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto's, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende). Uw gebruik mag hier geen inbreuk op maken. Zonder schriftelijke toestemming van L'atelier Marit mogen foto’s, afbeeldingen en teksten niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

 

Artikel 9 | Geschillenregeling 9.1 Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met u sluiten is het Nederlands recht van toepassing. 

 

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 18-02-2022.